Hvordan det fungerer

Fakturino er Norges ledene markedsplass innen fakturakjøps- og factoringstjenester. Gjennom å samle Norges finansselskaper og banker på et og samme sted, så hjelper vi deg som foretakseier å finne de beste betingelsene for dine finansieringer.

Uavhengig aktør

Vi er en uavhengig aktør som har samlet Norges ledende finansselskaper og banker på et og samme sted. Etter at du har fylt i søknaden din så går den automatisk til våre tilsluttede partnere. De svarer i løpet av kort tid med tilbud eller bud som vi setter sammen, slik at du får et oversiktlig underlag før du bestemmer deg for hvilket finansselskap du vil gå videre med.

Spare penger

På Fakturino er det du som deltaker (eier) som skaper konkurranse mellom finansselskapene og bankene. De konkurrerer om å gi det beste budet for å få deg som kunde. Når du har fylt i søknaden din gir hvert finansselskap sitt bud og de kan ikke se hvilke bud de andre finansselskapene har gitt. Dette leder til at finansselskapene gir seriøse bud og at du som eier får de beste forutsetningene for de beste betingelsene.

Raske svar

Vi setter høye krav på de tilsluttede partnerne, de skal komme med bud så fort som mulig. For å oppnå dette vil finansselskapene få tilsendt både e-post og sms så  fort budgivningen har startet. Innen 24 timer har de fleste budene kommet, men det går ofte raskere enn som så.

Gratis og uten binding

Du som eier en bedrift er velkommen til å teste Fakturino. Det er gratis og aldri bindende. Derfor anbefaler vi deg som bare vurderer å selge fakturaene dine til å prøve Fakturino. Da ser du hvilke betingelser har muligheten til å få.

Sekretesse

Den informasjonen vi får inn til Fakturino benyttes bare som underlag til finansselskapene for at de skal kunne gi deg så bra betingelser som mulig i sine offerter og bud. Vi sparer bare informasjonen i en begrenset tid og vi garanterer at ingen informasjon leveres eller selges videre til en tredje part.

Vil du vite mer?

Send inn din informasjon for å samle sitater