Brukerbetingelser

Fakturino har som ide å formidle bedriftskunder til finansselskaper angående factoringsproduktene Fakturakjøp stykke, Fakturakjøp løpende og Factoring. De bud og offerter dere får fra finansselskapene gjelder under forutsetning at deres kredittkomité godkjenner din kredittforespørsel.

Gratis og ikke bindende
Du som eier en bedrift er velkommen til å teste Fakturino. Det koster ingenting å startee en budgivning og det er ikke bindende. Du behøver ikke gå videre med noen av finansselskapene. Det er først når du tegner en avtale med det finansselskapet du har valgt at du binder deg til denne avtalen med finansselskapet.

Sekretesse
Den informasjon vi får inn til Fakturino benyttes bare som underlag til finansselskapene for at de skal kunne gi deg så bra betingelser som mulig i sine offerter og bud. Vi sparer bare informasjonen i en begrenset tid og vi garanterer at ingen informasjon leveres eller selges videre til en tredje part. Generell informasjon, som kontaktinformasjon, lagres.

Dine kunder
Fakturino kontakter aldri kundene dine. Vi gjør en kredittvurdering av et utvalg av kundene dine mot Upplysningscentralen (UC). For kunder som er et aksjeselskap kommer det ikke til å bli sendt ut informasjon om at vi har gjort en kredittvurdering. For handelsselskap eller firmaer kommer det til å sendes ut informasjon om at vi har gjort en kredittvurdering og en kort beskrivelse av tjenesten vår.

Din godkjennelse
Gjennom å godkjenne brukerbetingelsene godkjenner du og din bedrift at informasjonen som har blitt levert til Fakturino Sverige AB stemmer og at Fakturino får;

- sende informasjon til våre tilsluttede partnere/finansselskap som underlag for tilbud/bud.

- spare informasjon om din bedrift under en begrenset tid.

- kontakte dere ved behov.

Fakturino tar ikke ansvar for eventuelle feil eller skader som direkte eller indirekte kan ramme bedriften din, Fakturino formidler bare din informasjon.

Personopplysninger

PUL – Loven om personopplysninger
Loven om personopplysninger (PUL 1998:204) trådte i kraft oktober 1998 og gjelder for fullt fra og med 1. oktober 2001. Loven gir deg som kunde rett til informasjon om behandling av personopplysninger.

Ansvarlig for personopplysninger
Fakturino Sverige AB med organisasjonsnummer 556871-3019 er ansvarlig for de personopplysninger du gir.

Bruk av personopplysninger
Vi benytter oss av personopplysningene for å kunne oppfylle våre forpliktelser mot deg, for å levere bestilt tjeneste og for å opprettholde en god kunde- og registertjeneste. Opplysningene benyttes for å kunne gi deg skreddersydd informasjon. Videre kan personopplysninger leveres ut for behandling av Fakturinos samarbeidspartnere slik at de kan levere den bestilte tjenesten.

Vi hjälper små till medelstora företag att jämföra och hitta bäst finansiering

Vi samlar bankernas erbjudande och presenterar de bästa förslagen till er